Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Økt vrakpantkampanje – en kjempesuksess!

Autoretur AS har i samarbeid med Bilgjenvinning AS, Norsk Gjenvinning AS og biloppsamlere rundt i hele landet, gjennomført kampanjen «Viktig melding!» med den hensikt å samle inn flere hensatte og potensielt miljøfarlige bilvrak. For biler som er 20 år eller eldre ble det i en begrenset periode utbetalt kr. 1000 i ekstra i vrakpant. som kom  i tillegg til den ordinære vrakpanten på kr. 1500.

Kampanjen rettet seg i første rekke mot hensatte biler, derfor ble det også gitt økt vrakpant til biler uten skilt. I andre tidligere tilsvarende kampanjer har bare biler med skilt vært berettiget til støtte. Det har ført til et stort engasjement til å finne frem hensatte biler som har stått i årevis rundt omkring.

Kampanjen ble annonsert i lokalaviser, på radio og på nett, og gikk over en periode på fire uker fra uke 39-43. Totalt besto kampanjen av 76 radiospotter, 185 printannonser samt 86 bannerannonser, totalt 182 innrykk, samtlige tilpasset den enkelte biloppsamler. 90 biloppsamlere spredd over landet deltok i kamapanjen.
Endringer i vrakpanten skaper engasjement og resultatet overgår alle forventninger.
Til sammen ble det levert inn 17 500 bilvrak i ukene 39-43.

 

Flere
artikler